ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες  για την ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας υφιστάμενων αλλά και υπό σύσταση επιχειρήσεων.
Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας, με πολυετή εμπειρία στο τομέα του ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ  MARKETING, σας προσφέρουν  ουσιαστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση των στόχων σας για ανάπτυξη ή ενίσχυση εξαγωγικής δραστηριότητας.

Ο Σκοπός μας

Κάθε επιχειρηματίας που επιδιώκει την ανάπτυξη της επιχείρησής του, είναι ορθό  ή σκόπιμο να απευθυνθεί  σε αγορές εκτός της χώρας του, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παράγει, αξιοποιώντας διάφορες οικονομικές ενισχύσεις είτε  χορηγούνται από εκτός συνόρων οργανισμούς, είτε από άλλες χώρες και  να ανταλλάξει εμπειρίες και γνώσεις διευρύνοντας τον επαγγελματικό του ορίζοντα. Αυτό ισχύει  για κάθε επιχείρηση (πολύ μικρή, μικρή, ή μεσαία επιχείρηση).

Το Εξειδικευμένο Τμήμα Εξαγωγών σας παρέχει

 • Μελέτες αγοράς ως προς την βιομηχανία και τον τομέα με τα προϊόντα που ενδιαφέρεται ο κάθε πελάτης.
 • Δημιουργία ετικέτας του εξαγώγιμου προϊόντος.
 • Ενημέρωση για τις ανάγκες των πελατών και της ομάδας –στόχου στην επιλεχθείσα αγορά με συνεχείς αναλυτικές αναφορές.
 • Ερευνά αγοράς (Marketing) εξαγωγών και ανεύρεση κατάλληλων συνεργατών.
 • Ερευνά αγοράς και έλεγχο πωλήσεων.
 • Υποστηρικτικές ενέργειες σε διεθνείς εκθέσεις : 1) Προετοιμασία εκθέσεων 2) Υποστήριξη περιπτέρου 3) Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης 4) Διατήρηση επαφών μετά την έκθεση
 • Αλληλογραφία εξωτερικού και εμπορικές συνομιλίες.

Ενδιαφέρεστε για ανάπτυξη εξαγωγών ;

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Μανδηλαρά 42, 41222, Λάρισα

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  2410 250772

  EMAIL

  info@ffsimv.gr