ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η  πολιτική της εταιρεία μας   βασίζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου προδιαγραφών  και ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών, μέσω της συνεχούς εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών μας. Βασική αρχή, είναι η ανάπτυξη και  η διατήρηση των δυνατών σημείων  και της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας, αντιμετωπίζοντας με την απαιτούμενη προσοχή και ασφάλεια τις σύγχρονες προσκλήσεις τι οποίες  οι πελάτες  μας καλούνται να αντιμετωπίσουν.

H F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αποτελεί εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης με έδρα την Λάρισα. Συγχρόνως, έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στις Περιφέρειες της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στο χώρο του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, τόσο σε κρατικό όσο και διεθνές επίπεδο, για την ίδρυση, ανάπτυξη και εξέλιξη Επιχειρήσεων και Οργανισμών με σκοπό την ενίσχυση της βιωσιμότητας,  ανταγωνιστικότητας και αποδοτικότητάς τους.

Τα στελέχη μας, διαθέτοντας άριστη επαγγελματική κατάρτιση,  τεχνογνωσία  και πολυετή εμπειρία στο  χώρο της Συμβουλευτικής, παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις για την πλήρη κάλυψη των αναγκών και προσδοκιών κάθε επιχείρησης και δημόσιου φορέα, προσφέροντας εγγυημένη αποτελεσματικότητα, προοπτική και επιτυχία.

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενδυνάμωσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ως βασικό παράγοντα ανάπτυξης και προόδου, έχει θέσει ως αποστολή – όραμα την  προώθηση της ανταγωνιστικότητας, καινοτομίας, εξωστρέφειας και έρευνας των Ελληνικών Επιχειρήσεων και Φορέων.

Έχοντας ως βασική αρχή, την συνεχή εκπαίδευση και βελτίωση του γνωστικού αντικειμένου  του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας, η  F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αποτελεί την καλύτερη επιλογή  για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Εκ της Διευθύνσεως

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ παρέχει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε ανταγωνιστικό, οργανωτικό, λειτουργικό, καινοτομικό, και εξαγωγικό επίπεδο για Ιδιωτικές Επιχειρήσεις. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού σε όλους τους Φορείς του Δημόσιου Τομέα και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθνικής και διεθνής εμβέλειας.

Προτεραιότητα των υπηρεσιών μας είναι:

 • Θέσπιση και υλοποίηση των στόχων σας
 • Βελτίωσης της οργανωτικής δομής και εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησή σας
 • Ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχειρηματική σας δραστηριότητας
 • Ανάπτυξη και Ενίσχυση της Εξαγωγικής δραστηριότητας της επιχείρησή σας
 • Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης της Δημόσιας Διοίκησης
 • Τεχνική Συμβουλευτική  για την επίτευξη των στόχων Δημόσιων Φορέων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η F.F. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, έχοντας ως αποτέλεσμα το σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας βάσει διεθνών προτύπων προδιαγραφών. Η πιστοποίηση της εταιρείας αναφέρεται στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, εφαρμογή και υποστήριξη συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2008, η εταιρείας μας εγγυάται:

 • Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας
 • Αποτελεσματική κάλυψη των απαιτήσεων και αναγκών των πελατών μέσα στις συμφωνημένες προθεσμίες και σύμφωνα με τους καθορισθέντες όρους
 • Εξασφάλιση αποδοτικού κλίματος συνεργασίας
 • Συμμόρφωση των υπηρεσιών μας ως προς τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις

Οι Αριθμοί Μιλάνε για Εμάς

560Προγράμματα ΕΣΠΑ
380Προγράμματα ΟΑΕΔ
250Προγράμματα LEADER
γνωρίστε την ομάδα μας

Οι Άνθρωποι Πίσω από τις Επιτυχίες μας

Στις επιχειρήσεις τα μεγάλα πράγματα ποτέ δεν γίνονται μόνο από έναν άνθρωπο. Γίνονται από μια ομάδα ανθρώπων

Steve Jobs
Φούντα Αθηνά
CEO

Η κα Φούντα Αθηνά είναι η ιδρύτρια της F.F.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ τον Ιανουάριο του 2014.

Πρεβέντη Εβελίνα
Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος Business & Life Coaching.

Πτυχιούχος Ψυχολόγος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Αναπτυσσόμαστε Ταχύτατα

Κρατικά προγράμματα
0
Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας
0
Franchise
0
Branding Επιχειρήσεων
0
testimonials

Τι Λένε για Εμάς

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Μανδηλαρά 42, 41222, Λάρισα

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  2410 250772

  EMAIL

  info@ffsimv.gr