Φούντα Αθηνά

Εκπαιδευτικό & Επαγγελματικό Υπόβαθρο

Η κα Φούντα Αθηνά είναι η ιδρύτρια της F.F.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ τον Ιανουάριο του 2014.

Είναι κάτοχος  Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών  του Α.Π.Θ του τομέα  Οικονομική των Επιχειρήσεων ,Μεταπτυχιακού  Τίτλου Φορολογική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση Στρατηγικών Αποφάσεων, Μεταπτυχιακού  Τίτλου Ψυχολογίας, Εργασίας Κοινωνία, Περιβάλλον και Μεταπτυχιακού  Τίτλου Ψηφιακής Ηγεσίας.

Η εμπειρία στο χώρο της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων ξεκινά από  το 2002 , ούσα φοιτήτρια που ξεκίνησε να εργάζεται σε εταιρεία συμβούλων στην Θεσσαλονίκη έως  τα τέλη του 2013. Από το 2010 έως το 2013 υπήρξε Σύμβουλος της ΑνΑΔ  Κύπρου (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Kύπρου) παρέχοντας συμβουλευτική σε περισσότερες από 120 επιχειρήσεις.

Διαθέτει σχεδόν 20ετή εμπειρία στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων, στην εν γένει συμβουλευτική επιχειρήσεων , ιδιωτών και ανέργων  και στην υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Ανήκει στο μητρώο αξιολογητών προγραμμάτων ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού Νόμου .

Όραμα της είναι η F.F.ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία, ως απόρροια των ικανοποιημένων πελατών της. Στόχος της  είναι να εξελίσσεται  καθημερινά ώστε να παρέχει  στους πελάτες σωστή ενημέρωση και ορθή καθοδήγηση ώστε να επιτύχουν τα όνειρα τους για την επιχείρησή τους.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Μανδηλαρά 42, 41222, Λάρισα

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  2410 250772

  EMAIL

  info@ffsimv.gr